Lampe Berger

 De Lampe Berger is een sfeerobject, verkrijgbaar in diverse gevarieerde ontwerpen, en verspreidt een heerlijke geparfumeerde lucht waarmee nare geurtjes worden geneutraliseerd.
Er zijn vele modellen verkrijgbaar in diverse soorten, vormen, materialen en stijlen. Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.Van helder glas met zuivere strakke lijnen tot mooi gestileerde en uitgebreide kleurige vormgeving, de glazen en porseleinen modellen met mooie sierdoppen zijn tijdloos en geven een onvergelijkbare glans aan uw interieur.
Ook wat de geuren betreft is er voor iedere gewenste sfeer een passend parfum. Lampe Berger heeft 7  onderscheidende geurlijnen.

Het aansteken va nde Lampe Berger is een eenvoudig ritueel. U vult de pot tot max. 2/3 met geurolie en steekt daar de lont in. Als deze is volgetrokken met de olie, steekt u de brander aan zodat deze gaat vlammen. na 2 minuten blaast u de vlam uit, waarna de brander blijft gloeien, wat de geur verspreidt en de lucht zuivert. Na ongeveer 20 minuten is de ruimte heerlijk fris en dooft u de brander door het afsluitdopje erop te zetten.
Lampe Berger is ook een leuk geschenk, er zijn diverse cadeaupakketten verkrijgbaar.
De geurolie is verkrijgbaar in 500ML of 1L.